Raad van toezicht

De raad van toezicht bestaat uit drie enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Zij werken onbezoldigd: alleen kosten, gemaakt in verband met het uitoefenen van de functie, worden vergoed.

Anne Hilhorst

Anne houdt het beleid van de stichting in de gaten. Bovendien houdt zij, als biologe, zicht op het dierenwelzijn en het biologische management van de locatie.

Nicole Hoogeveen

Nicole draagt, met haar ervaring als mensen- en dierenfysiotherapeute, zorg voor de fysieke gesteldheid van de therapiepaarden.

Tisja Daamen

Als psycholoog houdt Tisja toezicht op de kwaliteit van de zorg.


Team

Lize van Ginkel

Lize van Ginkel is bestuurder en gediplomeerd equitherapeute. Na haar bachelor Social Work en bijna 10 jaar ervaring als psychiatrisch pedagogisch hulpverlener in de residentiële kinderpsychiatrie, heeft zij met succes de opleiding tot equitherapeut SHP- (NL) afgerond en haar voltige-instructeurs diploma behaald. Na een aantal jaar werken als equitherapeut in haar eigen praktijk kwam zij met het idee een stichting te beginnen om kinderen uit residentiele instellingen te kunnen helpen. Zodat zij de doelgroep waar zij haar hart aan verloren heeft equitherapie kan bieden, iets waar deze kinderen anders zelden de mogelijkheid voor krijgen. Lize is naast haar werk als equitherapeute ook directeur van stichting Kind te Paard.

Samui van den Top-Winterwerp

Als GZ-psycholoog met BIG registratie en ervaring in de psychiatrie met zowel jeugdige als volwassenen met diverse ontwikkelingsniveaus, adviseert Samui de equitherapeuten bij complexe casussen en inhoudelijke vraagstukken.

Irma Timmermans

Irma is werkzaam als behandelaar in de GGZ. Ook heeft zij jarenlang met kinderen en jongeren met verschillende ontwikkelingsproblematieken gewerkt. Zij vindt het een mooie uitdaging om bij stichting Kind te Paard zorg en paarden te combineren tijdens de begeleiding van kinderen van ons project voor vluchtelingkinderen.

Chananja Labooy

Chananja werkt als revalidatiepsycholoog en vindt het heerlijk om naast haar baan, bij stichting Kind te Paard buiten aan het werk te zijn met mens en dier. Vanuit eerder bijzonder contact met vluchtelingen is zij enthousiast om begeleiding te bieden aan kinderen van ons project voor vluchtelingkinderen.

Irene Koolmees

Irene helpt met de training en verzorging van de therapiepaarden. Ook ondersteunt zij de equitherapeut tijdens de ponyclubles en bij ons project voor vluchtelingkinderen.

Ton Hondeman

Ton is onze stalhulp en helpt bij de verzorging van de therapiepaarden en houdt de stallen, paddock en weilanden schoon.

Michelle Veldhuizen

Michelle is onze stalhulp en helpt bij de verzorging van de therapiepaarden en houdt de stallen, paddock en weilanden schoon.

Denise Wassink

Denise is onze stalhulp en helpt bij de verzorging van de therapiepaarden en houdt de stallen, paddock en weilanden schoon.


Therapiepaarden

De therapiepaarden van stichting Kind te Paard.

Perla

Glotti

Gaefa

Juul

Brenna

Sprettur

Hekla

Ára